Når medarbejdere er den vigtigste ressource
Mere..

KompetenceSilkeborg

KompetenceSilkeborg er en fusion imellem kursusafdelingerne ved Handelsskolen Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg. Vi er både en kursusvirksomhed og et konsulenthus i ét og samme, med mange års erfaring inden for kompetenceudvikling til den enkelte og til erhvervslivet.
Læs mere...

Vi mener, at veluddannet arbejdskraft er en vigtig forudsætning for at skabe vækst i Silkeborg Kommunes erhvervsliv og vi prioriterer derfor samarbejdet på tværs af mange aktører højt. Uddannelsespolitik skal arbejde godt sammen med kommunens erhvervs- og beskæftigelsespolitik, så der tænkes i helheder og gode strategiske løsninger. Hos KompetenceSilkeborg føler vi et ansvar for at bidrage til vækst og kvalitet i vores kommune og engagere os derfor i mange forskellige sammenhænge.

Hos KompetenceSilkeborg arbejder vi med konsulentydelser, Akademiuddannelser (AU) og Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt tilrettelagt undervisning, der baseres på virksomhedens ønsker og behov. Vi har hold, der afvikles året rundt, indenfor salg, administration, truck og IT. Vi har 3 spor inden for Akademiuddannelserne. Ledelse, Oplevelsesøkonomi samt Økonomi og ressourcestyring. Vi udbyder AU i samarbejde med Erhvervsakademi Dania.

Herudover har vi spidskompetencer bredt inden for lean, ledelse, HR og forretningsudvikling. I vores arbejde med kompetenceudvikling for den enkelte borger og for erhvervslivet prioriterer vi altid en grundig forberedelse, så vi kan byde på et kvalificeret kompetenceløft og ikke mindst, den vigtige opfølgning, så vi er sikre på, at det lærte opsamles og rent faktisk skaber de ønskede forandringer.

Velkommen hos KompetenceSilkeborg.
KompetenceSilkeborg is a merger of the course departments of Silkeborg Business College and Technical College Silkeborg. We combine courses, consultancy services and many years’ experience in the development of individual and commercial skills.

KompetenceSilkeborg focuses on consultancy services, academy courses and industry’s labour market courses and planned courses based on the special wishes and needs of the company. We have classes throughout the year in sales, administration, trucks and IT. We have three forms in our academy courses: management; creative industries economy; economics and resource management. We provide academy courses in collaboration with the Dania Academy of Higher Education.

Welcome at KompetenceSilkeborg.
KompetenceSilkeborg
Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg
Tlf. 87 22 14 00
Fax 87 22 14 01
www.komsilkeborg.dk
Del med dine venner:

erhvervSilkeborg

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1.sal
8600 Silkeborg 
Tlf. 87 20 47 11

Silkeborg kommune

Søvej 1 
8600 Silkeborg
Tlf. 89 70 10 00
kommunen@silkeborg.dk