Rådgivningsvirksomhed i vækst
Mere..

Søhøjlandets Regnskabskontor

Søhøjlandets Regnskabskontor er en revisions- og rådgivningsvirksomhed i kraftig vækst. Virksomheden er vokset støt siden starten i 2008. Der er ca. 800 kunder og der kommer fortsat nye til hver eneste uge. Den markante tilgang betyder, at virksomheden løbende har udvidet antallet af ansatte. Der blev lagt ud med fire og i 2017 forventes antallet af ansatte at nå op på 30-35. Det har betydet ombygning og udvidelse af kontorarealet på Nørreskov Bakke i Silkeborg.


Læs mere...

”Vores kunder lægger stor vægt på den personlige og vedvarende relation, og den er 100 procent i højsædet hos os”, siger stifter og indehaver, direktør Keld Sloth, der forventer en tilsvarende vækstrate i årene fremover. ”Kunderne ønsker kvalificeret sparring og rådgivning, og vi kan mærke, at det personlige kendskab og den gensidige tillid er helt afgørende”. Kunderne tæller mindre og mellemstore virksomheder, håndværkere, butiksindehavere og andre samt landbrug, både store og små.

Alt inden for økonomi

Søhøjlandets Regnskabskontor tilbyder assistance inden for regnskab og årsrapporter, budget, skat, finansiering, lønservice m.v. ”Vores speciale er økonomi, og vi lægger vægt på, at vi kan hjælpe med det hele. Vi trækker andre ind, hvis der er behov”, siger Keld Sloth og fremhæver gode kontakter til pengeinstitutter, advokater og andre relevante samarbejdspartnere. Virksomheden blev etableret som et alternativ til det eksisterende rådgivningssystem inden for landbruget og har et stort antal landbrugskunder. Men siden starten er der også kommet rigtigt mange andre typer erhverv og virksomheder til som kunder.

Miljøafdeling

I 2014 oprettede vi en miljøafdeling med en af Danmarks førende miljøkonsulenter indenfor landbrug, for at imødegå kundernes stigende behov for miljørådgivning og hjælp til tilskudsansøgninger. Vi har haft så stor succes på dette område, at vi i dag er 2,5 fuldtidsansatte i afdelingen og fortsat udvider udbuddet af rådgivningsopgaver.

Højt kvalificeret arbejdskraft

Keld Sloth udtaler: ”Vi har højt kvalificeret fagligt personale, som yder en kæmpe indsats. Jeg lægger vægt på, at alle er orienterede og ved, hvad der sker. Det er et fælles skib, vi navigerer, og alle skal kende kursen og retningen. Det er en udfordring løbende at få højt kvalificeret arbejdskraft - her skal vi hele tiden være på forkant, fordi udviklingen går så stærkt. Vi er en videns virksomhed, og vi har brug for selvstændige medarbejdere, der kan tilegne sig viden og formidle den”.

Gode forhold for erhvervslivet

Søhøjlandets Regnskabskontor har kunder fra et stort geografisk område i Jylland. ”Nu hvor den nye motorvej er færdig, er det blevet endnu lettere at komme hertil for både medarbejdere og kunder. Silkeborg er et fantastisk sted, og det er mit håb, at Silkeborg Kommune vil være garant for en erhvervsvenlig politik, som kan være med til at sikre vækst og arbejdspladser i området”.

Søhøjlandets Regnskabskontor
Nørreskov Bakke 28
8600 Silkeborg
Tlf. +45 86 82 16 66
Fax +45 87 98 16 66
regnskabskontoret@shlrk.dk
www.SHLRK.dk
Del med dine venner:

erhvervSilkeborg

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1.sal
8600 Silkeborg 
Tlf. 87 20 47 11

Silkeborg kommune

Søvej 1 
8600 Silkeborg
Tlf. 89 70 10 00
kommunen@silkeborg.dk