Silkeborg Data leverer fleksible løn
- og personaleløsninger til det offentlige Danmark
Mere..

Silkeborg Data A/S

Fleksible løn- og personaleløsninger

Silkeborg Data er førende leverandør af løn- og personaleadministrative løsninger til den offentlige sektor. Vores kunder er kommuner, regioner, sygehuse og en lang række mindre offentlige institutioner, som fx plejehjem og uddannelsesinstitutioner.


Læs mere...

Ud over at sikre korrekt lønudbetaling til mange lønmodtagere, leverer Silkeborg Data også it-værktøjer til personaleadministration, vagtplanlægning, elektroniske personalesager, ledelsesinformation mv.

En virksomhed i vækst

Silkeborg Data er en virksomhed i vækst, og det ses både i antal kunder og medarbejdere. Silkeborg Datas systemer bruges i dag af 4 ud af 5 regioner, 28 kommuner og en lang række mindre offentlige institutioner. Der står således Silkeborg Data på lønsedlen hos mere end 400.000 danske lønmodtagere.

Medarbejderstaben er også vokset væsentligt over de seneste par år – fra 150 medarbejdere i 2010 til over 200 medarbejdere i 2014.

Vi udvikler sammen med kunderne

Vi betragter vores kunder som nære samarbejdspartnere, der har stor og reel indflydelse på de it-løsninger, vi udvikler og leverer til dem. På den måde bidrager de til at sikre løsningernes høje standard og fortsatte udvikling.

Personlige relationer

Vi lægger vægt på den personlige relation, og derfor har vores kunder let adgang til vores support og alle kunder får tilknyttet en fast kontaktperson, som de altid kan kontakte.

Ny ejer

Silkeborg Data har, siden 1966, været ejet af Jyske Bank-koncernen, men er nu blevet solgt til den danske kapitalfond Axcel.

Det ændrer dog ikke på den fremtidige strategi for Silkeborg Data: ”Vi vil fortsætte med at levere innovative og markedsledende løsninger inden for løn og personale til navnlig offentlige kunder”, udtaler Brian Busk, direktør for Silkeborg Data.

Stærk relation til Silkeborg

Silkeborg Data har været placeret i Silkeborg siden virksomhedens begyndelse, og vi er glade for den placering. Byen skal være kendt for vækst og udvikling, og vi skal være med i frontmed hensyn til videregående uddannelser og et stærkt it-miljø. Det kan bl.a. forbedres med initiativer som Silkeborg Valley og ved at påvirke kommunen og diverse uddannelsesinstitutioner. Vi tror også, den kommende motorvej vil bidrage positivt!

Silkeborg Data A/S
Kastaniehøjvej 2
8600 Silkeborg
Tlf. +45 72 20 77 00
kontakt@sd.dk
www.sd.dk
Silkeborg Data A/S
Del med dine venner:

erhvervSilkeborg

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1.sal
8600 Silkeborg 
Tlf. 87 20 47 11

Silkeborg kommune

Søvej 1 
8600 Silkeborg
Tlf. 89 70 10 00
kommunen@silkeborg.dk