Mere..

Gl. Skovridergaard

Op til skoven og Silkeborgsøerne ligger den tidligere kuranstalt Gl. Skovridergaard. De historiske bygninger byder med sine sin fredelige og uhøjtidelige atmosfære også i dag på en mental og fysisk genopladning fra hverdagens mange gøremål.

Læs mere...

En god nats søvn

65 hyggelige og velindrettede værelser af varierende størrelse med alle moderne bekvemmeligheder. Fri WIFI og fri adgang til sauna, motionsrum, meditationsrum - mulighed for massage. Fri parkering.

Smag årstiden

Få en kulinarisk sanseoplevelse i Restaurant Orangeriet – kompromisløs, moderne, let og energigivende. Supplér evt. med udsøgtevine fra vores vinkælder. Kursalen og Orangeriet danner med udgang til egne terrasser desuden en naturlig ramme om livets små og store fester.

5-stjernede mødefaciliteter

Moderne formålsbestemte mødelokaler i varierende størrelse fra 2-300 personer danner rammen om såvel kurser som større årsmøder og mindre bestyrelsesmøder.

Ud i naturen

Parken er en af Silkeborgs ældste haver og består af mange små haverum og hyggekroge. Du kan træne dine slag i Clock Golf, spille Petanque og andre havespil - eller slappe af i Liggehallen. Skoven og søerne ligger lige uden for porten med mulighed for sejlads i kano og kajak eller vandre- og løbeture – lån et kort med afmærkede ruter af varierende længde, eller lån en cykel - og tag picnickurven med på tur i det grønne!

Ind i kulturen

Nyd roen i biblioteket eller gå på opdagelse i Gl. Skovridergaards egen unikke kunstsamling. Museum Jorn ligger et stenkast fra hotellet og Silkeborg Bad en rask tur gennem skoven.

Historiske rammer

Silkeborgs næstældste bygning fra 1798 er en del af Gl. Skovridergaard - vores historie følger derfor Silkeborgs historie. Først som skovridergård fra 1846, hvor Frederik VII var en hyppig jagtgæst.Derefter som en af Danmarks mest kendte kuranstalter i 75 år, hvor kendte skuespillere, kunstmalere og komponister slappede af og ladede op til deres præstationer. Den uhøjtidelige atmosfære hviler stadig over stedet, der siden 1978 har været drevet som Kursus- og konferencecenter og siden 2009 som selvstændigt hotel med restaurant og 5-stjernede konferencefaciliteter.

Gl. Skovridergaard
Marienlundsvej 36
8600 Silkeborg
Tlf. +45 87 22 55 00
glskov@glskov.dk
www.glskov.dk
Gl. Skovridergaard
Del med dine venner:

erhvervSilkeborg

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1.sal
8600 Silkeborg 
Tlf. 87 20 47 11

Silkeborg kommune

Søvej 1 
8600 Silkeborg
Tlf. 89 70 10 00
kommunen@silkeborg.dk