Gnist og gode relationer
Mere..

EL-Gården A/S

Hos EL-Gården A/S arbejder vi hver dag for at levere kvalitetsarbejde med høj service. Den tætte dialog med både ansatte og kunder er vigtig for os. Vi betegner os som en traditionel virksomhed, hvor alle brænder for at gøre det halve helt – og ikke omvendt.

Læs mere...

Hos EL-Gården A/S leverer vi kvalitet til tiden – hver gang. Vi har den type brændstof på motoren, der hedder tilfredse kunder og nære, langvarige relationer.
 
Alle vores medarbejdere er kompetente i dialogen med kunderne. De tager ejerskab og vil gerne bidrage med netop dén gode idé, som ender med at gøre en forskel for dig i det færdige resultat.
 

Tradition og fornyelse

EL-Gården A/S varetager alle de klassiske opgaver indenfor el arbejde, små som store. Dertil kommer entrepriseopgaver indenfor ny-, til- og ombygning af private hjem, kommunale bygninger og erhverv, service- og vedligeholdelsesopgaver af installationer og hårde hvidevarer samt servicering af industri virksomheder.
 
Vi gør dét, vi er gode til, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Samtidig er vi fremsynede og har netop implementeret et nyt ordrestyringssystem, som via en tablet til hver medarbejder hurtigt og nemt skaber overblik over timer, materiel og aftaler. Dét system forventer vi os rigtigt meget af i fremtiden.
 
Vi følger Sikkerhedsstyrelsens kvalitetskrav og har et godkendt SKS system (Sikkerhed og Kvalitets System). Derudover er vi en af de få virksomheder i 2014 samt 2015, som er blevet tildelt den eftertragtede AAA kredit rating, som er en anerkendelse af virksomhedens kreditværdighed.
Every day, El-Gården A/S delivers high quality work combined with a high level of service. The close dialogue with employees and customers alike is important to us. We describe ourselves as a traditional company where everybody is enthusiastic about perfection.
 
EL-Gården A/S delivers quality on time, every time. We are fuelled by satisfied customers and close, long-standing relations.

All employees know how to handle the dialogue with our customers. They take ownership and are eager to contribute the bright idea for the finished result that will make a difference to you.
EL-Gården A/S
F.L. Smidths Vej 12
8600 Silkeborg
Tlf. 86 82 48 99
post@egs.dk
www.egs.dk
EL-Gården A/S
Del med dine venner:

erhvervSilkeborg

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1.sal
8600 Silkeborg 
Tlf. 87 20 47 11

Silkeborg kommune

Søvej 1 
8600 Silkeborg
Tlf. 89 70 10 00
kommunen@silkeborg.dk