Træmænd med vokseværk og vedkommenhed
Mere..

Kruse & Uhrenholt

Tømrerfirmaet Kruse og Uhrenholt brænder for de personlige relationer og for både nytænkende og traditionelt håndværk. Den hurtigt voksende virksomhed har en stærk lokal forankring og sætter nærvær, troværdighed, visioner og engagement højt på værdibarometret.

Læs mere...

Godt fra start

De startede to. Nu er de tolv. Siden Brian Bremer og Søren Knudsen overtog Tømrerfirmaet Kruse og Uhrenholt i vinteren 2012, er det gået stærkt. Virksomheden har sprængt alle rammer. Dét mål, de havde sat sig for de første fem år, har de nået på blot to. ”Vores succes, tror vi, ligger i, at vi fra starten har haft lysten til at springe ud i alle de opgaver, vi har mødt. Der er ingen opgaver, der er for små for os. Heller ikke selvom det bare er en dør, der binder ude hos Hr. og Fru Silkeborg. Alle vores kunder og alle vores opgaver er lige vigtige, fordi vi tror på, at det er den gode kunderelation og de små frø, som vi sår hver dag, der skaber virksomhedens fremtid”, fortæller Brian Bremer.

Kruse og Uhrenholt er oprindeligt startet af Andreas Kruse og Thomas Uhrenholt. Brian Bremer og Søren Knudsen var begge ansat i firmaet, som de i 2012 overtog med dét for øje at føre en solidt plantet virksomhed videre i deres egen ånd: ”En anden grund til at vi er kommet godt fra start er, at vi har overtaget et firma med et godt navn, et stærkt koncept og et positivt omdømme. Derudover har vi selv tilført noget ekstra i form af vores egen måde at danne relationer på”, fortæller Søren Knudsen.

Om at gå grundigt til værks

Kigger man ordrebogen igennem hos det travle tømrerfirma, støder man på alt lige fra nybyggeri og tilbygninger til totalentrepriser, tagprojekter, renoveringer og vinduesudskiftninger. ”Vi tager alle udfordringer op, men uanset opgaven handler det om, at vi brænder for at lave tingene ordentligt og rigtigt fra start. Det betyder måske nogle gange, at vi er lidt dyrere end andre tømrere, men til gengæld skal tingene så kun laves én gang. Lige sådan prioriterer vi højt, at vores tilbudsgivning er udspecificeret og gennemskuelig, sådan at folk ved, hvad de får for deres penge, når de vælger os. Vi vil ikke være en del af mængden, så derfor vægter vi også at tage ud og aflevere vores tilbud personligt, tage snakken i øjenhøjde og bruge den nødvendige tid på at gennemgå materialet sammen med kunden”, siger Søren Knudsen.

Håndværk med hjertet

På firmabilerne står der ’Din personlige Tømrermester’, og i Tømrerfirmaet Kruse og Uhrenholt er der rent faktisk konkret handling bag ordene, idet de personlige relationer er en stor del af at drive virksomhed for Brian og Søren: ”En stor drivkraft i arbejdet som tømrer er, at vi kan være med til at virkeliggøre folks drømme – små som store. Det bedste resultat fås ved at være nærværende, lære kunden at kende og på den måde komme lidt ind under huden. Og det er her, vi gerne vil gøre tingene en lille smule anderledes. Vi brænder for mødet med mennesker og den personlige kontakt, og derfor giver det mening for både os og kunden, når vi kan snakke med om børnene og kender navnet på hunden. Det samme forventer vi os af vores ansatte. De skal være åbne, imødekommende og udadvendte, og når det kommer til håndværket, skal de kunne tænke selv, turde gå i dialog med kunden og ad den vej løbende være med til at forme projektet. Vi har sammensat en gruppe af engagerede medarbejdere, som alle sammen tager ejerskab og brænder lige så meget for håndværket, som vi selv gør. Og det er en kæmpe tilfredsstillelse”, siger Søren Knudsen.

Nytænkning og netværk

Selvom telefonen ringer meget, og ordrebogen vidner om et godt benarbejde, så læner de to tømrermestre sig ikke tilbage og venter: ”Som forholdsvis nystartet virksomhed ved vi, at det er de færreste opgaver, der kommer dumpende ned i skurvognen af sig selv. Vi skal selv gå hvert et skridt, være opsøgende, tænke nye muligheder og sparke døre ind. Hele tiden. Sammen med gode og loyale samarbejdspartnere har vi fået skabt os et solidt fundament blandt privatkunderne, hvor den bedste anbefaling jo er den mundtlige. Men vores mål for fremtiden er at blive del af flere projekter både i erhvervsmæssig sammenhæng, men også indenfor det offentlige. Geografisk vil vi også gerne flytte os. I øjeblikket ligger 80-90% af vores opgaver indenfor kommunegrænsen, men vi arbejder målrettet på også at få fodfæste udenfor Silkeborg. Vi vil med andre ord gerne have flere ben at stå på fremadrettet. Den direkte kontakt er i den forbindelse igen enormt vigtig. Vi bruger derfor meget tid og energi på at pleje vores forskellige netværk med de forbindelser og den inspiration, det giver os. Åbner der sig en dør, så griber vi muligheden. Vi forsøger i det hele taget at tænke visionært og hver dag sætte overlæggeren så højt, at vi helst skal hoppe lidt efter den”, slutter Brian Bremer.

Kruse & Uhrenholt
Ingerslevvej 6
8600 Silkeborg
Tlf. +45 23 36 72 01
sk@kruseoguhrenholt.dk
Del med dine venner:

erhvervSilkeborg

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1.sal
8600 Silkeborg 
Tlf. 87 20 47 11

Silkeborg kommune

Søvej 1 
8600 Silkeborg
Tlf. 89 70 10 00
kommunen@silkeborg.dk