Kvalitet og service til den professionelle håndværker
Mere..

Stark

Der er liv og travlhed på pladsen ved STARK på Kejlstruphøjvej, Silkeborg fra tidlig morgen. Der hentes og udbringes byggematerialer i stor stil, så arbejdet på lokalområdets mange byggepladser kan komme i gang.
Læs mere...

STARK Silkeborg er en del af et finmasket net af forretninger, ejet af Nordens største distributør af byggematerialer, DT Group, der igen indgår i den verdensomspændende Wolseley Group. Det borger for kvalitet til den rigtige pris, og kunderne kan regne med professionel rådgivning fra staben af ansatte med stor faglig kompetence - og aftaler, indgået hos STARK i Silkeborg gælder i alle danske 85 STARK-forretninger.

STARK er både den effektive leverandør og den partner, der kan sikre de rette materialer til rette tid. Med viden og overblik kan STARK altid rådgive om nye materialer og nye arbejdsmetoder.
Målgruppen er først og fremmest kunder inden for håndværk, industri og entrprenører, men også gør-det-selv folk, der lægger vægt på kvalitet og faglig ekspertise, finder vej til STARK i Silkeborg.

Navnet signalerer styrke i såvel STARK-kæden som i de enkelte produkter inden for værktøj, redskaber, arbejdstøj og bygge materialer. STARK er styrke – og altid lige i nærheden.

Stark
Kejlstruphøjvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. +45 82 52 66 60
Fax +45 82 52 66 66
info.silkeborg@stark.dk
www.stark.dk/silkeborg
Stark
Del med dine venner:

erhvervSilkeborg

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1.sal
8600 Silkeborg 
Tlf. 87 20 47 11

Silkeborg kommune

Søvej 1 
8600 Silkeborg
Tlf. 89 70 10 00
kommunen@silkeborg.dk